ballonsculpturen

Wat is dat hier allemaal?

Untitled design 2

waarom

Ballonnen hebben de kracht om mensen in beweging te brengen, grenzen als leeftijd te laten vervagen. Ballonnen zijn sfeer makers en activeren het creatief vermogen. Onze ballonsculpturen spreken tot ieders verbeelding. Vele kennen ballonartiesten van de hondjes die gedraaid worden. Vele verwachten geen grotere figuren. Afhankelijk van het doel van uw ballonsculptuur kunnen we ze ook tot leven brengen door er een acteur in te zetten. 

ballonsculptuur als decoratie

Deze sculpturen zijn altijd opvallend en hebben een grotere decoratieve waarde. Vele vinden deze ballonsculpturen ware kunstwerken die een verhaal kunnen vertellen. Daarnaast kunnen we ook zo goed als alles maken met ballonnen of vertellen door middel van ballonsculpturen. Is uw doel voornamelijk extra sfeer creëren  dan kan u gerust eens bij onze balloninstallaties kijken.

3
1

Ballonsculptuur Als marketing

Ballonsculpturen zijn altijd betoverend mensen nemen fotos en delen deze via hun netwerken. Bij grotere projecten zit er een recordpoging aan vast waar media van smult, organisch zoekbereik neemt exponentiële toe en zal ik stijgende lijn gaan. Resultaat is dat er meer bezoeken ge gegenereerd worden op voorwaarde dat het ballonsculptuur groots genoeg is opgezet. Ondertussen hebben we bij zulke projecten wel wat ervaring waardoor we u uiteraard graag verder helpen. 

Check ons werk

Joeps LR 12 scaled

Ballonkostuums

Wil je graag op je een act met ballonnen boeken kan dat neem dan snel een kijkje op joeps.be

2

Arty projects

Wij houden van kunst wij worden dan ook bijzonder graag uitgedaagd. Heeft u een leuke uitdaging?

Laat je inspireren ...

FAQ's

.

Voorbije projecten