aanbod ballondecoratei

Het is tijd om uw feest aan te kleden

Bij elk feestje past een ballon!

89829487 1974165606060504 300088398603878400 n
Organische designs

De organische stijl, oftewel "organic balloon decoration", is heel populair. Het is de nieuwste trend op het gebied van ballonnen decoraties. Heel hip en van grote toegevoegde waarde. Organische ballondecoraties zijn maatwerk en worden in overleg samengesteld.

ballonsculpturen
Balloon Creatures

Deze zijn graag geziene gasten op parades, straattheater, festivals en grote publieksevenementen. Deze theatrale figuren worden uitgevoerd in talloze verschijningen van reuze dino’s , robots en elegante zwanen tot draken, vogelverschrikkers of kleurige paradijsvogels.

Untitled design 1
Ballon sculpturen

Ballon sculpturen zijn groter dan ballonfiguren en worden ook gemaakt van verschillende formaten ballonnen. Deze ballon sculpturen kunnen overal worden ingezet als eyecatcher, denk bijvoorbeeld aan een opening of een productvoorstelling. Wij kunnen bijna alles nabouwen, mits het resultaat niet te klein hoeft te zijn.

WhatsApp Image 2020 03 17 at 18.23.06 14 1
Ballonnen installaties

Onze ballonnen installaties zijn heel decoratief, ze geven meteen sfeer en een feest gevoel. Hierbij zet je meteen de juiste toon. Ze trekken aandacht en werken als een magneet voor kinderen!

100% Bioafbreekbare Latex ballonnen

Al onze latex ballonnen worden gemaakt van het sap van een rubberboom en zijn dus 100% biologisch afbreekbaar. De vertering van een latex ballon duurt ongeveer even lang als de vertering van een eikenblad.

Wat krijg je?

Elke aanvraag behandelen we met de meeste zorg en werken we uit voor een maximum resultaat. We staan u bij tijdens moeilijke keuzes in dit proces en geven u gericht advies.